Results 1 to 3 of 3

Thread: installation error !

  1. #1
    kadirendes is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Exclamation installation error !

    installation error message

    1)failed to injectzimlets. Some featutes may be missing.

    install finished and ı work it (error message)

    1)Couldn't acces Yahoo! Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra - Forums.

    so what ı can do ? ...... thank you help ...

  2. #2
    adeelarifbhatti is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    188
    Rep Power
    6

    Thumbs up

    zimlets enable you to access some other applications/servers.
    you can also deploy the zimlets via command line zmzimletctl deploy com_zimbra_collector.zip

    I dont understand your second problem
    Regards
    Adeel

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by adeelarifbhatti View Post
    zimlets enable you to access some other applications/servers.
    you can also deploy the zimlets via command line zmzimletctl deploy com_zimbra_collector.zip

    I dont understand your second problem
    Regards
    Adeel
    This is a Zimbra Desktop question, you can't deploy zimlets via the command line.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •