Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra will not load or open for me and fail to inject Zimlets

  1. #1
    dsteger is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Zimbra will not load or open for me and fail to inject Zimlets

    Im running Vista Basic Home Edtion. At one time Zimbra was working fine and now I cant even get it to open. It says to check the forums or that there may of been a problem with the server. When I uninstall it and re-install it it says that it's failed to inject "Zimlets". What do I need to do to get this to work on my operating system? Im totally confused. Help....

    Dave
    Last edited by dsteger; 04-10-2009 at 08:37 PM. Reason: mis type

  2. #2
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Yahoo! Zimbra Desktop FAQ - Zimbra :: Wiki

    Quote Originally Posted by dsteger View Post
    Im running Vista Basic Home Edtion. At one time Zimbra was working fine and now I cant even get it to open. It says to check the forums or that there may of been a problem with the server. When I uninstall it and re-install it it says that it's failed to inject "Zimlets". What do I need to do to get this to work on my operating system? Im totally confused. Help....

    Dave

  3. #3
    dsteger is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    I've tried the FAQ's Wiki and the doesn't seem to be a solution to my problem there that I can find...

  4. #4
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    please attach log/zdesktop.log and log/zdesktop.out. also look for any errors for Yahoo! Zimbra Desktop Service in windows event log.

    Quote Originally Posted by dsteger View Post
    I've tried the FAQ's Wiki and the doesn't seem to be a solution to my problem there that I can find...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  2. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  4. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •