Results 1 to 3 of 3

Thread: Quicken conflict with POP email access?

  1. #1
    Lucre is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Question Quicken conflict with POP email access?

    My access to downloading my PoP email accounts suddenly stopped after installing Quicken 2007. The symbol next to the account just spins with no resolution.

    This is my second rebuild/restore of my laptop and both times I had ZD loaded and operating smoothly to access my Yahoo and PoP server email accounts. The first time, I didn't test the ZD after each s/w install so when I did discover the break, I could only take the restore point back to just after the time of the last successful download--unfortunately the restoring to the restore point doesn't fix the problem.

    Second time the culprit looks to be Quicken, but again, restoring to a previous point or multiple earlier points doesn't fix the ZD disconnect.

    I've been through the forums and googled the internet, but don't see anything quite like this....any ideas, comments, help appreciated. Seems a simple cause, but I'm not sure where to troubleshoot at this time.

    Vista O/S, MS Office, iTunes....all the usual detritus. "Fix-It Utilities 9 Pro" running also but haven't messed with any reg or other settings (yet).

    Thanks in advance....Luc

  2. #2
    Lucre is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Update - Working for the moment

    For feedback/your SA

    After uninstalling Quicken, restarting, and then reinstalling ZD still had no joy.

    I moved on to updating to latest adobe reader and flash s/w.

    I then brought ZD back up and it's working again.....unfortunately, I don't have any correlation to what triggered the change. I'm going to try and get Quicken on board again tomorrow, but dreading the results.

    As soon as I figure out how to access and capture an error log I'll post it here to close the loop and maybe get some analysis on this vexing problem.

    Luc

  3. #3
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    What we should do is to look at your logs first. Please follow the steps here: Yahoo! Zimbra Desktop FAQ - Zimbra :: Wiki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra + LDAP + Posix + Samba
    By fruitlounge in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 06-30-2008, 09:55 PM
  2. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •