Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Installation ZD Failed! HELP

  1. #1
    renedebie is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Installation ZD Failed! HELP

    Hello,

    After downloading Zimbra Desktop at Yahoo! Zimbra Desktop
    I did execute the downloaded program. At the end of the install process there was a message: "could not inject some zimlets. Some functions might be missing".

    When I try to run Zimbra, I get the following message...

    Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra - Forums.

    Please...can anyone help me?
    Thanks,

  2. #2
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    Which OS is this? Can you upload the following files?

    log/zdesktop.out
    log/zdesktop.log
    .install4j/installation.log

  3. #3
    renedebie is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Vista and Dutch installation

    I use Vista Home Premium and I instaled the Dutch version (language = Dutch)of Zimbra. After the insatllation i did an uninstall and did a new download and install. The same problem.
    The Zdesktop.out log file is the only file in the logdirectory. I cannot upload the file cause Zimbra Forums doesn't accaept .out files.

    Thanks for answering,

  4. #4
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    you can zip it..or just rename it to .zip

  5. #5
    renedebie is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default zdesktop.out

    Attached the zdesktop.out log file
    I changed the .out extension in .log
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    Can you please attach this file as well?

    conf/localconfig.xml

  7. #7
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    ...and by the way, what's your installation directory look like? can you paste the full path here?

  8. #8
    renedebie is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Localconfig and Installation directory

    I used de default settings during the installation process, also directory defaults. See .jpg attachement. Also enclosed the localconfig.xml as zip file

    thanks,
    rené
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks René. I've filed a bug on this issue: Bug 34192 – non utf-8 char in localconfig.xml

    Meanwhile, please try to replace your localconfig.xml with the one I manually corrected (see attachment). Let me know whether it works for you.
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    renedebie is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default STill doesn't work

    After storing your localconfig.xml file in the conf directory (replacing the old one) it still doesn't work.
    STill get the message: Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 10:38 AM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •