Results 1 to 2 of 2

Thread: new account fails - wants ssl?

  1. #1
    shmish is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default new account fails - wants ssl?

    Hi,
    I just installed Zimbra for the first time and tried to set up a POP account. When I got to verify and save, I get an error saying "SSL connection failure. Please check host and port settings."

    I'm not using SSL though, and I don't have SSL checked off.

    Any ideas?

    thx

  2. #2
    lyan is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default SSL connection failure. Please check host and port settings.

    Similar problem. I am trying to set up a pop account and this is the error message I get. Have set up many pop accounts in various other programs before, thus I don't have a clue what I did wrong to have this interesting message. Any one with an answer. I don't know if it makes any difference but I have vista installed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-15-2009, 08:04 PM
  2. Launch Zimbra fails for non root account
    By ZeDeun in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-14-2008, 10:15 AM
  3. Synchronization fails with Yahoo.fr account
    By adrivdm in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-2008, 07:40 AM
  4. Outlook 2007 SMTP connection fails with SSL
    By bakum in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2008, 05:17 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 09-18-2007, 06:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •