Results 1 to 6 of 6

Thread: Upgrade 5.0.8 to 5.0.10

  1. #1
    highpointe is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Question Upgrade 5.0.8 to 5.0.10

    Just curious as to if anyone has run into any "quirks" upgrading to 5.0.10 that I should be wary of.

    Our enterprise has had BAD experiences with other email servers in the past so I want to avoid perpetuating such. So far Zimbra has been great at putting people at ease more but one bump and I know I will lose all that.

    Here is my config. If you are similar and have run the upgrade please let me know how it went.

    Thanks in advance.

    SLES 10 SP2 64 bit
    Intel Quad Core Xeon
    4GB RAM
    1/4 TB of disk space
    RAID 1+0

    Thanks again!
    vīdī, vīcī, vēnī

  2. #2
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    I'm upgrading one of my production machines from 5.0.8 to 5.0.10 late tonight. I can let you know if I run into any quirks when I'm finished.

  3. #3
    highpointe is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    EXCELLENT!

    I look forward to your report. Hope you get some sleep afterwards! lol

    Thanks!
    vīdī, vīcī, vēnī

  4. #4
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    My upgrade went well. I'm at 5.0.10 now, with on issues. Things actually seem a bit faster - I could be hallucinating though.

    No issues so far, and its been running for ~ 2 days.

  5. #5
    highpointe is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default Sweet

    Thanks for the info bro.

    I am going to dive into this this weekend.

    Thanks again!
    vīdī, vīcī, vēnī

  6. #6
    highpointe is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default Hey man!

    Can you check out this thread and let me know if you can duplicate?

    http://www.zimbra.com/forums/install...0-upgrade.html

    Thanks!

    -&e
    vīdī, vīcī, vēnī

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. upgrade 5.0.9 to 5.0.10
    By jwilson in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2008, 01:36 AM
  2. Upgrade to 5.0.10 Woes
    By neuonyx in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 10-11-2008, 03:29 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-20-2008, 10:19 AM
  4. ics not working after upgrade to 5.0.8
    By amirtal in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2008, 07:42 AM
  5. upgrade from 5.04 to 5.0.8 - backups disapear
    By jproig in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2008, 07:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •