Results 1 to 5 of 5

Thread: .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

  1. #1
    jhoelz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

    Still the same problem as before. Loads and works fine with IE. When I try and launch it with FF nothing works beyond the setup screen.

    From the jetty log

    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:24:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 110906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:25:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 60668 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:07 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 48063 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:22 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/RoundPlus.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 954 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:24 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 7611 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:35 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 334 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:39 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 368 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:40 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/admin.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 5885 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 323 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:47 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Warning_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1196 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:50 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 12284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:27:52 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 268 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:42 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17048 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:50 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 9906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/doctypes.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 2594 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 339 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:57 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 8025 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:58 -0500] "GET /service/home/~/?auth=co&id=23302&part=2 HTTP/1.1" 200 862 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 364 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Information_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:02 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 2181 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:09 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 631 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:12 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:20 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:27 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:29 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:33 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 345 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:52 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:17 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"

    There is nothing at all in the Zimbra log files about this anywhere. The jetty log is the only place that references it.

    I'm going to run the install on another machine and start the apllication first in FF before I start it in IE and see if that makes a difference.

  2. #2
    jhoelz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    OK, an update for this.

    I was starting the desktop by dropping the icon onto the FF icon from the desktop. When I started FF and pasted the url (http://localhost:7633/zimbra/mail#1) from IE everything loaded ok.

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Do you get any JS errors?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #4
    jhoelz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    No errors anywhere.

  5. #5
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    With Firefox sometimes you'll have to clear the cache ("Clear Private Data") and restart Firefox. And in some occasions you may even need to repeat this several times. I found this after installing 0.53 myself, but eventually it worked. Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •