Results 1 to 5 of 5

Thread: Day names problem in printing window

  1. #1
    d64
    d64 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default Day names problem in printing window

    I noticed that after switching to a Finnish language file, I get problems in the printable version of the monthly calendar view. The problem is related to having the week start on monday, not sunday as is default.

    The normal, actual calendar view is fine. So is the printable version of the weekly etc views. In the normal 30 day view, the leftmost column is monday and is correctly titled "monday". However, when I open the printable version of the 30 day view, the leftmost column is titled "sunday", then "monday, tuesday", etc. The events and actual data on the view is correct but the column titles are wrong, they do not reflect the fact that the week starts on monday.

    I checked the language files and I could not find any place where I would have incorrect definitions of weekday names.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Sound like a bug and may be hard coded. Please attach the lang pack you used and a screen shot of the problem to a bugzilla bug. We'll take a look and see if we can replicate/fix it.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    d64
    d64 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default

    I'm sorry but how do I attach files to the bug? I couldn't find this in the guidelines at least.

  4. #4
    meikka is offline Project Contributor
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default Printing is no checking the start day of the week

    You could replicate the problem with the currect language pack.

    -- Timo

  5. #5
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by d64
    I'm sorry but how do I attach files to the bug? I couldn't find this in the guidelines at least.
    "Create a New Attachment" link in the Attachment section. It's the table-looking thing right below the Summary/Keywords and right above Dependencies/Votes/Additional Comments.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. One All Day Event spans over two days!!!
    By Marcelo in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2006, 12:21 AM
  2. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  3. Server/Disk Statistics revisited
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 03-07-2006, 03:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •