Results 1 to 2 of 2

Thread: zimbraAdmin lenguage problem

  1. #1
    kowell is offline Special Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default zimbraAdmin lenguage problem

    i think i did a litle mistake with the lenguage in the ...zimbraAdmin/WEB-INF/classes/msgs trying to remove a lenguage that I made since than when I try to log in into the admistration console all the fields says undefined and I cant log into the admin console

    what can I do to restore the lenguages by default
    me version is Release 3.1.1_GA_394.SuSE10_20060505115542 SuSE10 FOSS edition

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    You could install 3.1.2 to get the new lang files and it will restore things for you.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. zimbraAdmin lenguaje problem
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-2006, 02:00 PM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •