Results 1 to 3 of 3

Thread: Repair Installation Fails

  1. #1
    drums907 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Rep Power
    5

    Unhappy Repair Installation Fails

    Due to difficulties with sending emails, I decided to try a repair installation. After backing up all of my accounts, I tried to reinstall. I got the following error:

    a network error occurred while trying to read from the file: C:\Temp\update.msi

    I am trying to do the install using the downloaded file C:\Temp\zdesktop_7_2_2_ga_b11951_20130318071431_wi n32.msi

    I'm not quite sure how to address this issue. Any help would be appreciated.
    Remember - DOS/Windows captured the computing world ONE DESKTOP at a time. Don't ignore or forget Zimbra Desktop. It is the key to topple MS Outlook.

  2. #2
    drums907 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by RagePA View Post
    Which is better?
    I don't understand this reply. I am running the file zdesktop_7_2_2_ga_b11951_20130318071431_win32.msi. There is no file update.exe. The program is just looking for it for some reason during a repair install.
    Remember - DOS/Windows captured the computing world ONE DESKTOP at a time. Don't ignore or forget Zimbra Desktop. It is the key to topple MS Outlook.

  3. #3
    Michael Marr is offline Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Norcross, Georgia 30071
    Posts
    10
    Rep Power
    2

    Default

    Click start menu, type "cmd", cmd shows up at the top, right click on it, run as adminstrator.
    In the command (cmd) window then type "msiexec /a C:\Temp\zdesktop_7_2_2_ga_b11951_20130318071431_wi n32.msi", hit enter.
    By the way, it won't fix anything.
    Last edited by Michael Marr; 03-01-2014 at 11:50 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RC2 installation fails
    By krabina in forum Error Reports
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2009, 01:48 AM
  2. Installation fails on RHEL4
    By dannylandulf in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2008, 03:24 PM
  3. Repair an 5.0 RC2 Installation
    By sebastianwilk in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2008, 02:02 PM
  4. installation fails on ubuntu 7.10
    By josevis in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 11-22-2007, 03:44 PM
  5. MTA fails after installation
    By manking in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-08-2006, 09:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •