Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't send messages with attachments

  1. #1
    rocketron is offline Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Default Can't send messages with attachments

    In Zimbra Desktop you cannot send messages with file attachments. Message just sits in the outbox. This problem occurred a couple of months ago and was fixed .The the problem only occurs with BT Yahoo accounts.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by rocketron View Post
    In Zimbra Desktop you cannot send messages with file attachments. Message just sits in the outbox. This problem occurred a couple of months ago and was fixed .
    Fixed by whom?

    Quote Originally Posted by rocketron View Post
    The the problem only occurs with BT Yahoo accounts.
    Assuming you haven't changed the ZD version, if the problem keeps recurring with a specific mail account and gets 'resolved' then the problem is likely to be with the mail account provider not Zimbra. I'd guess you need to contact them about the problem and provide detailed information about any errors you see and what you are trying (including the size and type) to send as an attachment.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    rocketron is offline Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Smile Attachments

    When the same problem occurred before it was the Zimbra techies that fixed it. Getting yahoo to do it is like platting fog !! Would be grateful if you could communicate with the Zimbra techies responsible for fixing it last time I'm sure they could fix it fairly easily. A lot of Zimbra users have Yahoo accounts as last time a lot of people had the same problem. thanks in advance for your help



    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Fixed by whom?

    Assuming you haven't changed the ZD version, if the problem keeps recurring with a specific mail account and gets 'resolved' then the problem is likely to be with the mail account provider not Zimbra. I'd guess you need to contact them about the problem and provide detailed information about any errors you see and what you are trying (including the size and type) to send as an attachment.

  4. #4
    rocketron is offline Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Thumbs up breaking news

    Problem seems to have resolved itself just senta message with attachment and it worked

    Quote Originally Posted by rocketron View Post
    When the same problem occurred before it was the Zimbra techies that fixed it. Getting yahoo to do it is like platting fog !! Would be grateful if you could communicate with the Zimbra techies responsible for fixing it last time I'm sure they could fix it fairly easily. A lot of Zimbra users have Yahoo accounts as last time a lot of people had the same problem. thanks in advance for your help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remove Attachments from Messages
    By exyst in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-23-2010, 05:27 AM
  2. Messages with large attachments blocked in Outlook
    By traveler400 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 7
    Last Post: 01-19-2010, 01:36 AM
  3. Filters Forwarding Messages with Attachments Over 1MB
    By radiorob in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2008, 09:03 AM
  4. Error when trying to send messages with attachments
    By brainyron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2007, 07:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •