Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Auto Complete 7.1.4

  1. #11
    woody60 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    16
    Rep Power
    4

    Default

    Not sure if this will help everyone but I just did Reindex and now my auto-complete works. For now.
    Client Version: 0.0 Client Release: build Build Date: 20101210-0219

  2. #12
    bellestarr is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    I just started using zimbra again after getting disgusted with so many screw ups. Now I have autocomplete failed message every time I start to address an email. It was working a few days ago...or maybe that was in gmail. Anyway, it is VERY annoying and I see no effort to come up with a fix or an answer here. I'll go back to using gmail on the web even tho I have to sign in and out to use the two addresses. Please fix this.

  3. #13
    woody60 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    16
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by bellestarr View Post
    I just started using zimbra again after getting disgusted with so many screw ups. Now I have autocomplete failed message every time I start to address an email. It was working a few days ago...or maybe that was in gmail. Anyway, it is VERY annoying and I see no effort to come up with a fix or an answer here. I'll go back to using gmail on the web even tho I have to sign in and out to use the two addresses. Please fix this.
    Did you try to do a Reindex it's been working for me since my last re-post.
    Client Version: 0.0 Client Release: build Build Date: 20101210-0219

  4. #14
    Michael2255 is offline New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    My autocomplete has failed for at least a year now.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Auto complete no longer working
    By sju in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2012, 08:36 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-08-2010, 08:21 AM
  3. import outlook auto complete addresses
    By reza225 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2007, 08:19 PM
  4. Email Address Auto complete
    By mcavalieri in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2006, 02:08 PM
  5. Email auto complete in 3.1 ?
    By sperkins in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2006, 05:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •