Results 1 to 3 of 3

Thread: Is there a workaround for problem with PDF attachments being blank?

  1. #1
    Valkerri is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Is there a workaround for problem with PDF attachments being blank?

    With the latest update to Acrobat to 10.1.3 a problem arose with viewing attached PDFs. It was observed widely by users of browsers such as Firefox. I'm seeing an identical problem in Zimbra Desktop.

    The Download link actually works for me but this doesn't help when I want to preview an attachment that I have attached to a message I am composing prior to hitting the Send button.

    The fix in the Firefox browser is to run in 32-bit mode (via Finder -> Applications -> right-click Firefox -> Get Info -> check Open in 32-bit mode). This fixed the issure for me in the Zimbra web client.

    Is there a similar fix for Zimbra Desktop?

  2. #2
    ZMike is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    39
    Rep Power
    3

    Default

    Run ZD within browser?

  3. #3
    madoffice is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    I am also having this issue. Can anyone shed any light on how to resolve this?

    I have completely removed Adobe Reader but am still having the issue.

    Mac OSX 10.6.8 with ZD 7.1.4 GA (build 11299)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZOC seems to corrupt some PDF documents
    By kennyh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2011, 09:55 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-07-2011, 10:27 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •