Results 1 to 2 of 2

Thread: Invoke Connection refused, server: localhost when trying to Reindex

  1. #1
    medicaldiamonds is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39
    Rep Power
    3

    Default Invoke Connection refused, server: localhost when trying to Reindex

    New error since upgrading to 7.1.2 Build 10978 on Ubuntu 11.10. Whenever I attempt to reindex my email from Setup--> Reindex I get an error message:

    Invoice Connection refused, server: localhost


    Is this simply a permission issue? Or am I missing a service that should be running in /etc/services? My /etc/hosts file looks like this:


    127.0.1.1 lucidlynx localhost.localdomain lucidlynx
    ::1 lucidlynx localhost6.localdomain6 localhost6

    # The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
    ::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback
    fe00::0 ip6-localnet
    ff00::0 ip6-mcastprefix
    ff02::1 ip6-allnodes
    ff02::2 ip6-allrouters


    "lucidlynx" is the hostname of my computer.

    I can not run Reindex as a result of this error.
    -----------
    was: ZD 7.1.2 Build 10978 on Ubuntu 11.10 32-bit
    then upgraded to: 7.1.4 Build 11273 on Ubuntu 11.10 (03/19/2012)
    then upgraded to: 7.1.4 GA Build 11299 on Ubuntu 11.10 (04/16/2012)
    Now officially migrated from ZD 7.1.4 GA Build 11299 to Thunderbird 11.0.1

  2. #2
    medicaldiamonds is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39
    Rep Power
    3

    Default

    Update:

    I had just upgraded today to the latest ZD 7.1.4 GA Build 11299 for linux and i'm sad to report that this error message "Invoke Connection refused, server: localhost" still occurs whenever I try to "Reindex" my mailbox.

    Is there anyone out there who can help me?
    -----------
    was: ZD 7.1.2 Build 10978 on Ubuntu 11.10 32-bit
    then upgraded to: 7.1.4 Build 11273 on Ubuntu 11.10 (03/19/2012)
    then upgraded to: 7.1.4 GA Build 11299 on Ubuntu 11.10 (04/16/2012)
    Now officially migrated from ZD 7.1.4 GA Build 11299 to Thunderbird 11.0.1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failed to bind to LDAP server
    By tezarin in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2012, 09:26 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Self-Signed SSL Certificate Causing Crash
    By VxJasonxV in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2007, 01:24 PM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  5. lost connection after RCPT
    By scott_mcneilage in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2006, 04:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •