Results 1 to 2 of 2

Thread: email filter not forwarding correcctly

  1. #1
    Bobk is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default email filter not forwarding correcctly

    I set up email filter to forward selected emails to specific email address. However, instead of forwarding to specified email address, Zimbra decides to forward to the To: email address in the email.

    Is this a known problem, and is there a work around?

  2. #2
    dywang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    118
    Rep Power
    4

    Default

    Don't quite get it. I tried setting account A forwarding to account B, and it works for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Deferred Email - Content Filter: Undefined
    By Ericx in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2008, 11:48 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Bad Filter Stops Incoming Email
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2007, 09:02 AM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •