Results 1 to 2 of 2

Thread: replies won't send

  1. #1
    bellestarr is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Angry replies won't send

    I've reported this problem several times. It seems to clear up spontaneously then start again for no apparent reason. It happens to both gmail and yahoo accounts in desktop. I will reply to an email, hit send and it sits in the Outbox and no amount of clicking will make it go. I Quit and start again and it still will not send. I get no error notices, it just freezes up. Also new messages do not come in and I have reboot to clear it.

    On both home and work computers I get a window with a black background and grey letters. DOS I guess, that says something about a script and the second line says Microsoft but it disappears so fast I can't read it or get a screenshot. I just quit and rebooted and saw it's labeled system32/ something...
    Last edited by bellestarr; 07-12-2011 at 01:59 PM.

  2. #2
    MattMills is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Me too!

    Hi there,
    I've just encountered this problem for the first time - it's downloading incoming messages from my server just fine.
    Sent messages just sit in my outbox - after hitting send/receive, the messages also appear for about two minutes in my sent messages folder, but don't leave my outbox. After a couple of minutes the message disappears from my sent messages folder, but stays in my outbox with the 'draft' icon beside it.
    I've checked with my ISP and email hosting providers and everything is working fine at their end - no settings have been changed. I've tried using a different port for the smtp server, but it won't validate the new port number.
    Any ideas or suggestions would be great.
    Matt

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] vCenter cannot use Zimbra to send email
    By bhwong in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2010, 08:44 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-19-2010, 11:58 PM
  3. Cannot send mail via connector
    By ericwk in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2007, 09:46 AM
  4. None of your e-mail accounts could send to this recipient.
    By BarrySDCA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2006, 05:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •