Results 1 to 4 of 4

Thread: Default compose Text not working

  1. #1
    jbhardman is offline New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Default compose Text not working

    I've changed my default compose format to Text under the "Preferences -> All Accounts > Composing" section. I've saved it, and still every time I compose an email it defaults to HTML. When I go look at my preferences, it says Text.

    Does anyone have any ideas what I might do?

  2. #2
    fyd
    fyd is offline Elite Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    373
    Rep Power
    4

    Default

    Hi Jbhardman. See if it takes the setting from cli ..

    # su - zimbra
    $ zmprov ma account@domain.com zimbraPrefComposeFormat text
    $ zmprov flushCache account account@domain.com

    and reload browser.

    Edit : Sorry this applies to ZCS, missed out its Zdesktop.
    Last edited by fyd; 01-27-2011 at 02:30 AM.

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by jbhardman View Post
    I've changed my default compose format to Text under the "Preferences -> All Accounts > Composing" section. I've saved it, and still every time I compose an email it defaults to HTML. When I go look at my preferences, it says Text.

    Does anyone have any ideas what I might do?
    You need to give some idea of the Zimbra Desktop version you have installed.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    fyd
    fyd is offline Elite Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    373
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    You need to give some idea of the Zimbra Desktop version you have installed.
    I didn't see that, thought it was ZCS..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-12-2010, 10:22 AM
  2. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 06:39 PM
  3. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  4. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM
  5. wrap text in compose widget
    By alderion in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2006, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •