Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: [SOLVED] Problems Syncing Folders From Server

  1. #21
    solveforce is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    OC
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    I am getting this script error:

    Script: file:///Applications/Zimbra%20Desktop/macos/prism/Prism.app/Contents/Resources/modules/WebAppProperties.jsm -> file:///Users/SolveForce/Library/Zimbra%20Desktop/zdesktop.webapp/webapp.js:131
    Regards,

    Ron

  2. #22
    solveforce is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    OC
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    This error too:

    Couldn't access Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra :: Forums.
    Regards,

    Ron

  3. #23
    solveforce is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    OC
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    Problem solved! I upgraded to Mac OSX Snow Leopard version 10.6.3 and then reset Zimbra and it seemed to have fixed the issue.
    Regards,

    Ron

  4. #24
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by solveforce View Post
    Problem solved! I upgraded to Mac OSX Snow Leopard version 10.6.3 and then reset Zimbra and it seemed to have fixed the issue.
    Glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #25
    sway is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    26
    Rep Power
    4

    Default

    I am on LION and am getting this error too :

    Script: file:///Applications/Zimbra%20Desktop/macos/prism/Prism.app/Contents/Resources/modules/WebAppProperties.jsm -> file:///Users/~/Library/Zimbra%20Desktop/zdesktop.webapp/webapp.js:128

    I also get the "Cannot connect to zimbra server" error....

    Any thoughts please? I seem to have tried everything.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server IMAP folders
    By Teletc in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2011, 08:45 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 12-09-2010, 09:19 AM
  3. Failed 32-bit to 64-bit Server Migration
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 11-19-2010, 07:38 AM
  4. 0.53 Calendar not syncing with server
    By dsturner in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 11-15-2007, 03:31 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 03-21-2007, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •