Results 1 to 9 of 9

Thread: [SOLVED] nothing is in sync

  1. #1
    joshuaneil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default [SOLVED] nothing is in sync

    Contacts... Address Book... Task List... nothing is syncing with the server. Are there some common issues or suggestions that anyone here can tell me about. So far, with the exception of finding someone to help me install Zimbra these forums have been worthless.

    I have a client who is about ready to execute me and go with MS Exchange and forever curse the name of Zimbra over this!!!

    Please HELP!

  2. #2
    Tripple is offline Elite Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default

    Maybe you should start telling us which version of Zimbra you're using.

    Next, how do you want to access the server? WUI, Zimbra Desktop, other client?

  3. #3
    joshuaneil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    zcs-6.0.9_GA_2686.DEBIAN5_64.20101115224115

    I am using Zimbra Desktop 2_0_1_b10659_win32.

    I have the sync working on one computer earlier today and can't seem to get any other machines to sync. This is a great source of frustration for me and for many others who are very eager to see this up and running correctly. Any help you can offer would be awesome and greatly appreciated!

    Thanks,
    Josh

  4. #4
    Tripple is offline Elite Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default

    I'm not using Zimbra desktop but tried it for you.
    Indeed nothing in sync. At least not the first few minutes. Once everything was completed it worked like a charm.

    Why not check it out with the WUI first.

  5. #5
    joshuaneil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    Everything is working fine with the Web User Interface as well as the mobile browser. We are able to send and recieve emails from ZD and that is working fine too. However, I have been able to get one ZD to sync with the server and none of the other users are having any luck. I have tried both POP and IMAP protocols and have scoured this forums and documentation looking for answers on the matter.

  6. #6
    Tripple is offline Elite Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default

    I tested Zimbra desktop on a Mac and can't remember choosing between IMAP or POP3.

    As soon as possible I let you know my settings.

  7. #7
    Tripple is offline Elite Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default

    Found it here:
    Zimbra Desktop 2 - Zimbra :: Wiki

    You have to choose a Zimbra account, not POP3/IMAP.

  8. #8
    joshuaneil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    I've tried both IMAP and POP with ZD on a Vista SP1 machine and it is not working. Ironically, I have it setup on another Vista SP1 machine in my office and it is working just fine. Instant syncronization. It is pretty cool... but it would be more cool if it did work on all machines. We have one user who works off site using a Mac.

  9. #9
    joshuaneil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    4

    Default

    Wow... that was too easy. I setup the main machine I have running ZD with IMAP and it does sync. However, I looked right over that option when setting up an email account. LOL. I will consider this my Christmas present

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Non-Mobile Non-Outlook Palm Sync
    By lapplegate in forum Zimbra Mobile
    Replies: 10
    Last Post: 10-19-2010, 10:37 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  3. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  4. Zimbra Mobile fails with Java Exception
    By JasonChase in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 01-21-2008, 07:25 PM
  5. Z-Mobile & Motorola Q - sync issues
    By dwill in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2006, 09:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •