Results 1 to 5 of 5

Thread: Failure communicating with remote server

  1. #1
    kmako is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Failure communicating with remote server

    This started last week, with one of three email accounts I have connected here. It repeatedly downloads the same message, even after deleted.

    The debug messages is Invalid end of line character
    Any help?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,505
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by kmako View Post
    This started last week, with one of three email accounts I have connected here. It repeatedly downloads the same message, even after deleted.

    The debug messages is Invalid end of line character
    Any help?
    How about some details of the Zimbra Desktop version you have installed and which mail server is this connected to (is it a POP or IMAP connection)?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    kmako is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    It's POP and
    Desktop 1.0.3 (build 1691)

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,505
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by kmako View Post
    It's POP and
    Desktop 1.0.3 (build 1691)
    You most likely need to upgrade to the new ZD 2.0.1 that will be released shortly for the solution to this bug: Bug 52016 – Synchronization of POP3 folder failed: Invalid end of line character Details of the product will be announced in these forums and product updates details are listed on the Product Portal. In answer to the likely question, no there's no definite date for the release but it is expected shortly.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    elkin is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default Same issue

    Have the same issue. Have Desktop 2.0 and connecting to yahoo. Any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-18-2007, 04:01 AM
  2. Server & SAN failure query
    By padraig in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2007, 03:41 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-17-2006, 08:43 PM
  4. Failure To get Admin Console of Tomcat Server
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 06-16-2006, 06:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •