Results 1 to 2 of 2

Thread: ZD two way sync with Zimbra server

  1. #1
    dipeshmehta is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rajkot, India
    Posts
    159
    Rep Power
    4

    Default ZD two way sync with Zimbra server

    Hello,

    We just have setup ZD 2.0 for all users in or organisation for use with their Zimbra accounts.

    On two or three systems ZD do not sync automatically for quite a long time, everytime user has to click 'Send/Receive' while the account has been setup for sync 'as new mail arrives'. It has been observed that when a user sends a mail, it remains in outbox until 'Send/Receive'. Similarly, new mails are also not received until 'Send/Receive'. This happens to almost all local modifications, are not two-way sync with Zimbra server.

    I could not find any preferences or configuration to check on ZD for this issue.

    Dipesh

  2. #2
    tkurth is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default

    Why not set up a fix sync rate (ie, at 1 minute or so)? I had similar issues but this solved the problem for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •