Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: [SOLVED] Zimbra Desktop 2

  1. #11
    abel_garcia is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    This is a solution for a user. You know how to fix for multiple users working on a PC?

    Thanks you.

  2. #12
    Panchux is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    54
    Rep Power
    4

    Default

    I've changed both variables and the error persists.

    Any idea when will it be solved?

  3. #13
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Panchux View Post
    I've changed both variables and the error persists.

    Any idea when will it be solved?
    Go to the bug report and eitrher vote on it or add yourself to the cc list to follow it's progress, you can then check on the Product Portal when when it will be available.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #14
    Panchux is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    54
    Rep Power
    4

    Default

    Bill, I had already voted for this bug. Thank your for the link.

    Pancho

  5. #15
    tuleins is offline New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default i cant install zimbra desktop 2.0

    i have an error when i try to install zimbra desptop 2.0 on windows Xp sp3, what cai i do?

  6. #16
    Panchux is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    54
    Rep Power
    4

    Default

    Witch language is your Windows XP?

  7. #17
    tuleins is offline New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Panchux View Post
    Witch language is your Windows XP?
    its in spanish

  8. #18
    Panchux is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    54
    Rep Power
    4

    Default

    Look for a post of mine. You''ll find the solution. Just delete the HKCU/Zimbra key from the registry and modify the zdrun.vbs script.

    Buscá mi post donde comento como solucionar el problema. Borrá la entrada del registro HKCU\Zimbra y modificá el archivo zdrun.vbs como lo indico y listo.

    Saludos,

    Pancho

  9. #19
    tuleins is offline New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    no seria mas facil si el ejecutable ya realiza todo esto ? quiero dejar de usar microsoft outlook, pero con todos estos inconvenientes es imposible !

    un abrazo

  10. #20
    fgumo is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    In XP in Spanish I've done the substitution for two slightly different lines and it's working (you should put your user name where you see the dash):

    sLocalAppDir = "C:\Documents and Settings\-\Application Data"
    sDataRoot = "C:\Documents and Settings\-\Application data\Zimbra\Zimbra Desktop"

    En XP en español he realizado la sustitución por dos líneas un poco distintas y funciona (tienes que poner tu nombre de usuario donde está el guión):


    sLocalAppDir = "C:\Documents and Settings\-\Application Data"
    sDataRoot = "C:\Documents and Settings\-\Application data\Zimbra\Zimbra Desktop"

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •