Results 1 to 5 of 5

Thread: Cannot "Save as" Attachment

  1. #1
    helmi_034 is offline Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default Cannot "Save as" Attachment

    Hi,

    i was using windows vista and zimbra dekstop v.1.0 and i can save as where the path for attachment i will download, now i'm using windows 7 and also still using zimbra desktop v.1.0 but now i cannot specified where i want to download the attachment coz it's directly download to temp folder

    i also have tried to upgrade using zimbra desktop v.1.0.4 but it's still the same, do somebody can help me?


    Thanks,

    HELMI

  2. #2
    odeleon is offline Advanced Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Spain
    Posts
    233
    Rep Power
    5

    Default

    I think this feature is disabled in that version of ZD. Something similar to Bug 35956 – enable "Save Image As..." in prism menu.

  3. #3
    helmi_034 is offline Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by odeleon View Post
    I think this feature is disabled in that version of ZD. Something similar to Bug 35956 – enable "Save Image As..." in prism menu.

    so what i have to do?


    thanks,

    HELMI

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by odeleon View Post
    I think this feature is disabled in that version of ZD. Something similar to Bug 35956 – enable "Save Image As..." in prism menu.
    That problem was tracked by another bug and that's been fixed in ZD 2 and currently works in ZD 2 beta 3.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    sureshkumar.k is offline New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Thumbs up yahoo zimbra desktop local folders doesnot viewing

    Dear Sir,

    1st zimbra desktop shutdown the service.
    zimbra intalled in new drive and zdesktop folder open and store and jetty and index and conf files to copied and paste the newer instllation and zdesktop paste .

    restart the service..

    olders version to updated newly instlled in lastest version ..

    local folders files viewed ok.

    option 2:

    system restored in old working working the zimbra desktop.

    option 3:

    store folder full backup
    zimbra not working please resintalled.
    2.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Attachment Blocking Stats
    By NOC IT Dept in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2012, 04:31 AM
  2. attachment editing
    By borispr in forum Zimlets
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2012, 09:48 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-19-2006, 10:26 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 07-16-2006, 12:25 AM
  5. Message forwarded as attachment problem
    By wildstyle in forum Users
    Replies: 13
    Last Post: 06-20-2006, 04:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •