Results 1 to 4 of 4

Thread: Starting ZD2 Beta 3 on Linux

  1. #1
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default Starting ZD2 Beta 3 on Linux

    Ever since I upgraded to ZD2 beta 3 (build 10479) on my Fedora 13 workstation when I first try to start-up ZD all I get is a window with a white background and the spinning red circle in the middle. If I let it, the screen will sit like that forever. If I "X" out of it and then re-open the application it comes up fine. I honestly haven't done much troubleshooting on this because it is more on an annoyance than an issue. Just wondering if anyone else has experienced this. I tried searching the forums and bugzilla, and didn't get any hits. Of course, I'm not sure I searching the right terms.

  2. #2
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    i happens everytime you launch zd, or just right after the upgrade?

    Quote Originally Posted by soxfan View Post
    Ever since I upgraded to ZD2 beta 3 (build 10479) on my Fedora 13 workstation when I first try to start-up ZD all I get is a window with a white background and the spinning red circle in the middle. If I let it, the screen will sit like that forever. If I "X" out of it and then re-open the application it comes up fine. I honestly haven't done much troubleshooting on this because it is more on an annoyance than an issue. Just wondering if anyone else has experienced this. I tried searching the forums and bugzilla, and didn't get any hits. Of course, I'm not sure I searching the right terms.

  3. #3
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    i happens everytime you launch zd, or just right after the upgrade?
    It happens every time I launch ZD for the first time after booting up. Once I close out and restart the app I'm good to go. Any subsequent closing and restarting seems to be OK, not that I've really tested this extensively. Usually once I get it started I'm good for the day.

  4. #4
    lytledd is offline Elite Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    448
    Rep Power
    5

    Default

    I've seen this as well, Running under Mandriva 2010.0.

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. upgrade broke server :Unable to connect to the MTA
    By esb123 in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2012, 12:20 PM
  2. ZD2 Beta 2
    By chiomzie in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2010, 07:17 AM
  3. [SOLVED] ZD Beta 2 Linux doesn't log in to my Zimbra account
    By cesarcardoso in forum Installation Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-12-2008, 09:43 AM
  4. Antivirus suddenly stop
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 03-27-2007, 04:05 AM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •