Results 1 to 3 of 3

Thread: need installation help

  1. #1
    TERICRANEY is offline Starter Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Exclamation need installation help

    I had Zimbra before and it worked fine then I had my computer reformated and I am trying to download it again. The dowmload goes fine but it will not open I just get the 3 red circles over and over. I have uninstalled and reinstalled 3 time same problem....help please~!!!!

    ***I do not speak computer language!! Please help in basic ENGLISH
    Last edited by TERICRANEY; 05-24-2010 at 04:35 PM.

  2. #2
    TERICRANEY is offline Starter Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default help!!!!

    how come nobody will help me????

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by TERICRANEY View Post
    how come nobody will help me????
    You do realise that people who post on here do so in there spare time and are all volunteers and have full time jobs, don't you? Waiting a bit longer that five hours might be more appropriate.

    The lack of response might be because of the lack of detail in your post: there's no ZD version mentioned; no operating system mentioned; there's no mention of whether you have any ant-virus install; there's no mention of whether you've searched the forums and tried some of the solutions you'll find; there's also no mention of whether you've looked at the Troubleshooting section of the ZD section of the wiki. Answer those questions and someone may be able to give you some advice.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Funambol not recognizing Zimbra Connector
    By cpalsgrove in forum Zimbra Mobile
    Replies: 28
    Last Post: 10-13-2010, 08:09 AM
  2. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM
  3. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •