Results 1 to 3 of 3

Thread: Canīt start Zimbra Desktop on a Zimbra account

  1. #1
    marchusl is offline Starter Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Canīt start Zimbra Desktop on a Zimbra account

    Iīve just installed Zimbra desktop on my notebook and began configuring my e-mail accounts. But I couldnīt configure my Zimbra account for it always sends me back the same error message:
    zclient.IO_ERROR: unable to parse response:

    HTTP Error 404 - Arquivo ou diret rio n o encontrado.


    What should I do now to configure it right? How can I fix it?

  2. #2
    322877 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Thumbs up

    try to use port no 443

  3. #3
    KellieB is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default

    I've added 2 email accounts and been successfully using them for a few days now, so went to add a 3rd and get the same error message above, but with no code after it (so: zclient.IO_ERROR: unable to parse response - it stops at the colon.

    My issue is that now I can't access anything! When I open the Zimbra Desktop icon, it just returns to that same screen with same error message and I can't get into my other 2 accounts for email or contact data.

    What do I do?

    NEVER MIND - I'M AN IDIOT - USER ERROR! I was selecting Zimbra account instead of POP. (And after I spent 1/2 hour searching through old postings to make sure the solution wasn't in front of me. In the words of Homer Simpson, "Doh!")
    Last edited by KellieB; 08-12-2010 at 02:15 PM. Reason: Help no longer needed; operator error.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •