Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] ZD2 Beta2 Question

  1. #1
    gparach is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Boston
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] ZD2 Beta2 Question

    Can you set "out of office" auto-replies in ZD2 Beta2?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by gparach View Post
    Can you set "out of office" auto-replies in ZD2 Beta2?
    Yes, it's in the same location in Preferences as the Ajax client.

    BTW, when you posted this why did you mark the thread as solved?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    gparach is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Boston
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I saw it after I posted the thread so I marked it as solved to let you know I'm all set. Sorry, I didn't know how to delete the thread.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by gparach View Post
    I saw it after I posted the thread so I marked it as solved to let you know I'm all set. Sorry, I didn't know how to delete the thread.
    It's not problem but it would help if you posted any solution you found so other users could see it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. which release of zimbra server do we need to use the ZD2 beta2 ?
    By Michael REMY in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2010, 06:11 AM
  2. ZD2 Beta2 Problem with Shared Calendars
    By gparach in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2010, 05:28 PM
  3. Accented characters shown as question marks
    By fcolpron in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2008, 12:39 PM
  4. server configuration question
    By burnmage in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2007, 04:27 PM
  5. Multiple Domains Question
    By kristiaan_d in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2007, 04:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •