Results 1 to 9 of 9

Thread: [ZD 2 beta] Sent and Draft folders are gone?

  1. #1
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default [ZD 2 beta WIN 7 ] Sent and Draft folders are gone? [BUG FILED]

    Sent and Draft folders no longer exist.
    I can create but can't sent messages nor can I replay to a message.
    Any ideas?

    BTW this is on Win7, my profile needs to be updated.

    Edit Bug Filed :https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=44629
    Last edited by nyjetshead; 02-15-2010 at 06:11 AM. Reason: More info

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by nyjetshead View Post
    Sent and Draft folders no longer exist.
    I can create but can't sent messages nor can I replay to a message.
    Any ideas?

    BTW this is on Win7, my profile needs to be updated.
    They exist for me in the All Mailboxes and individual mailboxes on Zimbra server and IMAP servers - the following is from ZD 2 beta1:
    Attached Images Attached Images
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default

    I only have one account setup (PoP), I had them but they are now gone.

  4. #4
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default

    If I install and reinstall will I lose my folders and filters?

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by nyjetshead View Post
    If I install and reinstall will I lose my folders and filters?
    No, you shouldn't lose them.

    BTW, if you wish to see all your folder structure you should use IMAP not POP3.
    Last edited by phoenix; 02-14-2010 at 10:23 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default

    I would use IMAP but its not available.

    Here ya go!
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default

    Uninstall and reinstall did not solve the problem.

  8. #8
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Looks like a bug. Please file it. Thanks!

  9. #9
    nyjetshead is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •