Results 1 to 7 of 7

Thread: outgoing mail sitting in outbox but not being sent

  1. #1
    subbaraju_p2001 is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default outgoing mail sitting in outbox but not being sent

    when i compose a mail and click send the mail directly goes to outbox and it is not being sent even if i click "send and receive" button,the mail is never sent from outbox and when a mail is there in outbox the sync wont happen even when i click send and receive button,
    as soon as i delete the mail from outbox the sync will automatically start
    i am attaching the log file
    please help me
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    mwool is offline New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default outbox and it is not being sent

    Quote Originally Posted by subbaraju_p2001 View Post
    when i compose a mail and click send the mail directly goes to outbox and it is not being sent even if i click "send and receive" button,the mail is never sent from outbox and when a mail is there in outbox the sync wont happen even when i click send and receive button,
    as soon as i delete the mail from outbox the sync will automatically start
    i am attaching the log file
    please help me
    Mine has also just started doing the same thing.

  3. #3
    mwool is offline New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by mwool View Post
    Mine has also just started doing the same thing.
    Mine seems to have started working again - thanks

  4. #4
    subbaraju_p2001 is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default mine is still NOT working without deleting the mail in outbox

    mine is still NOT working without deleting the mail in outbox

  5. #5
    hnejadi is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default and me too

    I have this problem just with Hotmail POP3 account. I wonder that my Live POP3 account is work as well. Windows Live Mail and Hotmail are the same.

  6. #6
    PWilliamsIII is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Cool Mail sitting in outbox.

    Solution:1. Launch Zimbra Desktop. 2. Select Account Setup. 3. Select Edit. 4. Change SMTP Mail Server Port from 25 (Default) to 587. 5. Select Validate & Save. 6. Accept change. Done.

  7. #7
    hnejadi is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I use port 587 for both Live Mail and Hotmail. It success with Live mail. I deleted Hotmail account many times and set up again, the result was the same.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 06:11 AM
  2. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  3. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •