Results 1 to 3 of 3

Thread: [ERROR] Zimbra Loading

  1. #1
    azunix is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default [ERROR] Zimbra Loading

    Hello folks,

    I'm using Zimbra Desktop Client on Linux and since 2 days It won't load my desktop


    So If i Start via "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/linux/prism/zdclient" -webapp "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/zdesktop.webapp" -override "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/zdesktop.webapp/override.ini" -profile "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/profile"

    It runs , but only show me the "loading page" , nothing more , don't know why

  2. #2
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    please zip and attach logs\zdesktop.out and logs\zdesktop.log.

    Quote Originally Posted by azunix View Post
    Hello folks,

    I'm using Zimbra Desktop Client on Linux and since 2 days It won't load my desktop


    So If i Start via "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/linux/prism/zdclient" -webapp "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/zdesktop.webapp" -override "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/zdesktop.webapp/override.ini" -profile "/home/charel/.apps/zimbra/zdesktop/profile"

    It runs , but only show me the "loading page" , nothing more , don't know why

  3. #3
    azunix is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Re:

    I've zipped the folder "Log" entirely!
    Attached Files Attached Files

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •