Results 1 to 6 of 6

Thread: Copy and Paste

  1. #1
    awtohost is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default Copy and Paste

    It is very fustrating that everytime you want to copy and paste.

    After writing a long email and you want to paste a line in to the mail, I left click and the right click, and then all the text is highlighted, and if you paste all other text is deleted.

    Open a new mail, then save it to draft after you have written some text then try to get a text line from another e-mail and then try to paste it in, it does not work, 2009 and we can not copy & paste with ease it is like the first Mozilla in 1997 also could not.

    Spelling check work like the wind is blowing.

    Global addr book ?

    No back to Kmail that works.

    Zimbra looks very nice, but is the same as a Ferrai with Skoda engine, also looks good, but does not drive so well.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    Perhaps I'm misunderstanding something in your description but copy/paste works for me, I can type a new email then open a previous email and copy from that and paste it into the new email without problems, there's also no problems with the spell checker on my ZD. Perhaps you could give me the exact steps to reproduce the problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    awtohost is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default

    I open a already send mail, and then I enter a new email addr, then I delete the old forward header, then I perhaps go to another mail to get some text which I want to paste into the mail, then everything is highlighted light blue, and if I paste then it all goes except the pasted text.
    I would love to attach a screen shoot

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by awtohost View Post
    I open a already send mail, and then I enter a new email addr, then I delete the old forward header, then I perhaps go to another mail to get some text which I want to paste into the mail, then everything is highlighted light blue, and if I paste then it all goes except the pasted text.
    I would love to attach a screen shoot
    That still works for me, I assume you are opening the email with "Edit as new"?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    awtohost is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default

    OK I open a already send e-mail, thenI enter a e-mail addr, then I save as draft, then I open a received mail and copy some text, then I open the draft saved, and then I want to paste text into the mail, then it goes wrong

    Steps:

    1 ) re-open a already send mail and click forward
    2 ) enter a e-mail addr
    3 ) save as draft
    4 ) open a received mail and copy some text
    5 ) re-open the draft
    6 ) paste the copied text
    now it goes wrong
    I have four computers all SuSE and one red hat all with same problem

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    With exactly those steps I still can't reproduce the problem on an openSUSE 11.2 (32bit & 64bit) nor a Windows XP machine running ZD 1.0.3, I've tried this with a text message and an HTML formatted email and I still don't encounter the problem you're describing.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. copy & paste
    By awtohost in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2009, 11:12 PM
  2. Copy and Paste not working in body of email.
    By nyjetshead in forum Error Reports
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2009, 01:45 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-14-2008, 05:28 AM
  4. Copy and Paste
    By clindloff in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 06:53 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-16-2007, 03:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •