Results 1 to 4 of 4

Thread: UIDL error

  1. #1
    RLeBlanc is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default UIDL error

    A show stopper for me is that I can't set up my Zimbra client to leave messages on the (POP3) server for a period of time as I can do with other email clients. I get the bogus error: "The POP3 server does not support leaving messages on server (UIDL support required)". I need to do this because we access our pop account from multiple computers. If I try to use Zimbra, it will grab all the email from the server immediately and my wife's computer won't see it. Until this is fixed, Zimbra is useless to me.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    This is posted in the Zimbra Collaboration Suite forum, is that where the problem is or is it Zimbra Desktop?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    RLeBlanc is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    This is posted in the Zimbra Collaboration Suite forum, is that where the problem is or is it Zimbra Desktop?
    I don't really know.... I installed the Zimbra desktop so I could try out the Zimbra email client. When I tried to configure it for my POP account, it wouldn't let me leave messages on the server... but I NEED to do this.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    I'll move it to the correct forum. The subject of pop3 & UIDL has been cevered before, please search the Desktop forums.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •