Results 1 to 3 of 3

Thread: Yahoo Contact List Categories not appearing in autocomplete list for email addresses

  1. #1
    ezu
    ezu is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Yahoo Contact List Categories not appearing in autocomplete list for email addresses

    While composing a mail, the Yahoo categories used to appear in the autocomplete list when few characters of same were typed until Zimbra's build 1537.

    However, after updating to latest build 1593, Yahoo categories no longer appears in the autocomplete list when first few unique characters for the category are typed.

    When I checked the same in Yahoo mail in browser, it still works like before.

    Any idea on how to resolve this ?

    This is useful to send mails to distribution list.

  2. #2
    ezu
    ezu is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Is it possible to go to one previous build without any damage

    I think that as no answers are found to this one, this feature might have been dropped from the current build.

    Is it possible to go back one build where this feature was available without losing any information either on Yahoo server or in local Zimbra offline storage ?

  3. #3
    Angi is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    37
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,

    I am a simple user.

    This has been send to bugzilla: 39898. They do not intend to fix it before Version 2.0 as seen in bugzilla (according to my understanding). Too bad...
    Bug 39898 – Groups in contact not there anymore

    Groups in Contacts are not there anymore with build 1593

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •