Results 1 to 4 of 4

Thread: upgrade problems

  1. #1
    iomari is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default upgrade problems

    yesterday my system did an auto update to 0.92. Now everytime I send a mail, I don't see it in my sent box and the bottom left of my screen just says "transferring dat from local host" . So I downgraded to 0.91 and the sent mail appeared. Is this a bug or what?
    If I want any crap out of you, I'll squeeze your head.

  2. #2
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    what kind of mail box is this? yahoo?

  3. #3
    iomari is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    No, It is a gmail
    If I want any crap out of you, I'll squeeze your head.

  4. #4
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Did you select to sync Inbox only or All folders? If you don't sync the Sent folder, the sent messages don't get downloaded.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3.1 Upgrade Problems
    By dee in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 07-13-2009, 05:51 PM
  2. Problems - post 5.0.4 upgrade
    By bradb21 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-06-2008, 08:40 PM
  3. 4.5.11 to 5.0.2 upgrade completed. No problems.
    By inigoml in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 03:36 PM
  4. 4.5.4 -> 4.5.5 (Networkd Edition) Upgrade problems
    By spector@zeitgeist.com in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2007, 05:06 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 04-18-2007, 06:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •