Results 1 to 4 of 4

Thread: Missing "About" link in Zimbra desktop client?

  1. #1
    garyo is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    41
    Rep Power
    6

    Default Missing "About" link in Zimbra desktop client?

    How can I (or a user) tell which version of Zimbra Desktop Client they are running? There's no menu bar, so there's no traditional Help -> About. The Help link at top right just goes to a website.

    Am I missing something?

  2. #2
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    That should show in the add/remove programs list if I remember right.

  3. #3
    garyo is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    41
    Rep Power
    6

    Default

    Cool, I wouldn't have thought of that! Thanks.

    I think it would be nice to be able to check from the program itself. Minor enhancement request, I guess.

    Also the format is a little weird. In Add/Remove it says version 0.92, but the latest version is actually Beta 5 (see Zimbra Desktop » Zimbra :: Blog). Of course the installer is named 0.92, so maybe that's all that matters :-). That 0.92 -> Beta5 mapping is probably documented somewhere but I'm still new so I've missed it.

  4. #4
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    And the version number may be buried in there somewhere. I've never tinkered with it much...I prefer my Outlook '03.

    It still is a beta product. Hopefully they'll get that put into the full version though.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •