Results 1 to 5 of 5

Thread: Offline usage

  1. #1
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default Offline usage

    Desktop won't start if I have no ethernet connection. For example, if I'm on an airplane and I need to update my calendar or write some emails.

    Is there a way to start zdesktop even if the system has no valid ip (except for localhost)?

  2. #2
    uscell's Avatar
    uscell is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    65
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by gbr View Post
    Desktop won't start if I have no ethernet connection. For example, if I'm on an airplane and I need to update my calendar or write some emails.

    Is there a way to start zdesktop even if the system has no valid ip (except for localhost)?
    Hi gbr

    I am sorry but i have checked with all this without NIC card and it works fine.
    even i have configured yahoo mail it shows me all mail for all folders.
    i suggest if you can re-install with clean copy will help u .

    thanks,
    Yukari
    Yukari !!!!
    +91 982 503 9118
    -----------------------------
    Release 6.0.2_GA_1912.RHEL5_64_20091020161509RHEL5_64 FOSS edition.

  3. #3
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    Without a NIC or with a NIC that had no IP address? There may be a difference here.

  4. #4
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    desktop is designed to run and do almost everything without connection. so if you can, there's something wrong. we'll need more details then "it doesn't start" though. what do you mean by that?

  5. #5
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    Again, sorry for the incomplete report. I'll get more details this morning and fill you in.

    Gerald

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Offline detection not working
    By godpa in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2008, 01:08 AM
  2. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  3. zdesktop issue report (2008-05-22 17:25:42): mail.NO_SUCH_MSG
    By John Marsden, FH Ba in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2008, 02:49 AM
  4. ZD Beta 2 for Windows crashes
    By ms2k in forum Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2008, 07:51 AM
  5. 0.53A not syncing emails/calendar. Exceptions in logs
    By jameztcc in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2007, 10:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •