Results 1 to 9 of 9

Thread: Zimbra and ATT mail

  1. #1
    dhs13 is offline Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default Zimbra and ATT mail

    Has anyone setup Zimbra with SBCGlobal mail(att.yahoo0?

    the problem that I have is (1) Zimbra says that Att.yahoo is imap mail and (2) I get a timeout setting up my SBC mail via Zimbra.

    I need to resolve the timeout problem.

    thanks

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

  3. #3
    dhs13 is offline Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default Zimbra and ATT

    I thank the underline code is wrong.
    ATT - Yahoo is a pop account.

  4. #4
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    what is the server hostname for att.yahoo?

  5. #5
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    dhs13, is your email address like user@sbcglobal.net?
    Go to 'Yahoo! Mail Account Setup' and fill out those blanks, don't go to 'Other IMAP/POP Account'

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    See pic - this is Beta3:


    You should be able to connect any Yahoo! free, plus, or partner account there (with the exception of small business hosting accounts already converted to Zimbra for which you just choose ZCS account type on the main setup page.)

    If it's hardcoded @yahoo.com there you're running Beta 2 or prior - then you'd have to use this workaround: Yahoo! Mail Plus access must use IMAP - but seriously upgrade to Beta 3 in that case.

  7. #7
    dhs13 is offline Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default Sbc Att

    I followed you instructions.
    Each mail message gives me an error message.

    See attachment.
    Attached Images Attached Images

  8. #8
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Ok so we're past setup now.

    Can you remove the account, re-add it, don't leave setup and go back the the account to enable debug logging, then check your drive:\zimbra\zdesktop\log\malibox.log

    If you can grab the relevant section of time, strip it of any private data and post it here, PM me a link to it somewhere, or even email it to mike [at] zimbra.com so we could have a look that would be great.

  9. #9
    dhs13 is offline Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default SBC and ATT

    I did the reset but I haven't gotten any new messages yet. I will let you know if this happens again.
    It should be noted that the message count is all messed up. It shows that I have more messages that I really have.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help with smtp auth
    By pheonix1t in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2009, 06:56 AM
  2. Zimbra slow
    By wjro00 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2008, 01:33 AM
  3. SMTP authentication to mail relay on ATT DSL
    By btietz in forum Migration
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2008, 12:50 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-27-2008, 04:17 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-17-2008, 09:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •