Results 1 to 4 of 4

Thread: Does this thing work offine on standard Yahoo mail acct?

  1. #1
    take57 is offline New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default Does this thing work offine on standard Yahoo mail acct?

    Attempted to work offline, got a "cannot connect to server" error... Synced fine, everything on the account made it over. (XPSP3-BTW)

    Does one have to have a Yahoo "plus" account to use offline? If so, sorry Zimba, no sale. Other than consolidating various email accounts, it seems like the entire process of using this app is slower than just going to the Yahoo website and checking the mail. Seemed like being able to work offline on a standard acct. was the only unique propostion this app had, and all the press indicates it can do it...

    Sorry if I sound grumpy and/or ungrateful, just need to know if I wasted 3 hours setting this thing up?

    Thanks in advance.

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Welcome to the forums,

    You should be able to work offline regardless of plus or free account type - there's no restriction on anything.

    Is this "can't connect to server" when you try to bring up the webapp? Is the background service running? (Prism should now start the service if it's not currently running, but it seems something isn't working properly on your system / or you're trying with another web-browser on localhost:7633)

    Can you check the zdesktop/log/mailbox.log? (so on your platform XP that's drive:\zimbra\zdesktop\log\mailbox.log)

    Let's make sure the service is started (or restart it):
    Windows key + r > run > services.msc > Zimbra Desktop
    Troubleshooting : Zimbra Desktop - Zimbra :: Wiki
    Last edited by mmorse; 07-27-2008 at 02:42 PM. Reason: realized you said Windows XP

  3. #3
    take57 is offline New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    mmorse -

    Thanks for your reply. Here's a little bit of what I'm looking at:

    When I turn off the WiFi connection (i.e. go offline), attempt to read an email that has been sync'd the error message is:

    Cannot Connect to Server
    EMPTY_RESPONSE
    SearchConvRequest

    Here's the WARN lines from the log:

    2008-07-27 11:50:46,453 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_calendar_allow_non_display_alarms) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_calendar_allow_organizer_specified_al arms) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_calendar_force_utc) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_validate_outgoing_icalendar) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_conversation) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_filter) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_message_analysis) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_mime_part_extraction) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_indexing) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_objects) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_indexing_attachments_separate ly) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_indexing_attachments_together ) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_redolog_fsync) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_message_store_fsync) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_disable_calendar_resource_permission_ denied_reply) was null, returning empty string
    2008-07-27 11:50:46,468 WARN [main] [] misc - LC.get(debug_check_mailbox_cache_consistency) was null, returning empty string

    As far as what appeared in the services.msc, the Zimba service is running and nothing particularly odd jumped off the screen.

    Again, thanks for taking an interest in the problem. I've got a number of folks that are interested in this product that want my take....

  4. #4
    take57 is offline New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Please consider this thread closed. App deleted, perhaps might reexamine when ready for prime time, perhaps not. Too much drama for what amounts to a souped-up Outlook...

    Good luck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM
  3. Error connecting to port 25 going out
    By daly1 in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 11-09-2005, 09:06 AM
  4. Installed OK - Can send but not recieve email
    By gregbazar in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2005, 04:56 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •