Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Hangs on "Loading" screen

  1. #1
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default Hangs on "Loading" screen

    I just tried 0.51 off of my local network. When I start Zimbra with network connectivity, I get a hang on the "Loading" screen. I never get to the actual app. This is on Sabayon Linux with Firefox 2.x. Under Internet Explorer 6.0 it just hangs on a blank screen.

    I'll test later with Internet Explorer 7 and then do all 3 with no active connection.

    Has anyone seen this issue?

    Thanks,
    Gerald

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Check the mailbox.log & jetty access file
    Last edited by mmorse; 07-30-2007 at 05:06 AM.

  3. #3
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Do you have any saved "keyboard shortcuts"? If so, then most likely you are blocked by this:

    Bug 18480 - zdesktop stuck on loading screen with js error of "str.split not a function"

  4. #4
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default

    I just tried a re-install, so we'll see how that goes.

    I don't have any saved keyboard shortcuts.

    Gerald

  5. #5
    Runner is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    New Hampshire USA
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default See same problem on XP sp2

    Hi, seeing the same problem. After initial install the desktop work but after closing and restarting it does not. Tried to restarting the zd from cmm but still would not load in browser. I can un-stall and then re-install and works.

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  7. #7
    jhoelz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Un-installed and re-installed. Worked fine until a reboot the same thing, hangs on load

    2007-07-31 00:00:05,056 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63476]
    2007-07-31 00:00:05,056 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63476]
    2007-07-31 00:01:10,140 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63476]
    2007-07-31 00:01:10,140 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63476]
    2007-07-31 00:02:15,238 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63476]
    2007-07-31 00:02:15,956 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - initial: created message (22642): Mail Statistics Summary - somedomain.com - Mon, 30 Jul 2007
    2007-07-31 00:02:16,018 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:03:20,337 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:03:20,337 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:04:25,452 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:04:25,452 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:05:30,550 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:05:30,550 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:06:35,649 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:06:35,649 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:07:40,748 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:07:40,748 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:08:45,847 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63477]
    2007-07-31 00:08:46,159 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - initial: created message (22643): **SPAM**Hi!
    2007-07-31 00:08:46,206 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63478]
    2007-07-31 00:09:50,946 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63478]
    2007-07-31 00:09:51,726 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - initial: created message (22644): AV Update: Success - somedomain.com - Tue, 31 Jul 2007 00:09:26 -0500
    2007-07-31 00:09:51,772 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63479]
    2007-07-31 00:10:56,029 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63479]
    2007-07-31 00:10:56,419 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:12:01,143 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:12:01,143 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:13:06,242 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:13:06,242 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:14:11,341 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:14:11,341 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:15:16,440 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:15:16,440 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:16:21,523 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:16:21,523 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:17:26,622 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:17:26,622 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:18:31,752 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:18:31,767 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:19:36,835 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:19:36,835 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:20:41,918 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - starting delta sync [token 63481]
    2007-07-31 00:20:41,918 DEBUG [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - ending delta sync [token 63481]
    2007-07-31 06:14:02,671 INFO [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - java.net.UnknownHostException: MyServer.com; user=me@MyDomain.com
    2007-07-31 06:14:02,671 WARN [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - failed to sync account 2a4211b4-cf7b-474a-874c-89e4c404e802
    com.zimbra.cs.zclient.ZClientException: invoke MyServer.com
    at com.zimbra.cs.zclient.ZClientException.IO_ERROR(ZC lientException.java:55)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.invoke(ZMailbox.jav a:453)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.authByPassword(ZMai lbox.java:401)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.<init>(ZMailbox.jav a:323)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.getMailbox(ZMailbox .java:276)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.sync(D irectorySync.java:86)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning$ DirectorySyncTask.run(OfflineProvisioning.java:135 )
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.net.UnknownHostException: MyServer.com
    at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
    at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source)
    at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
    at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
    at java.net.Socket.<init>(Unknown Source)
    at java.net.Socket.<init>(Unknown Source)
    at org.apache.commons.httpclient.protocol.DefaultProt ocolSocketFactory.createSocket(DefaultProtocolSock etFactory.java:79)
    at org.apache.commons.httpclient.protocol.DefaultProt ocolSocketFactory.createSocket(DefaultProtocolSock etFactory.java:121)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpConnection.open( HttpConnection.java:706)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.e xecuteWithRetry(HttpMethodDirector.java:386)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.e xecuteMethod(HttpMethodDirector.java:170)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMe thod(HttpClient.java:396)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMe thod(HttpClient.java:324)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:200)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTr ansport.java:278)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invokeWithout Session(SoapTransport.java:252)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.invoke(ZMailbox.jav a:446)
    ... 7 more
    2007-07-31 06:14:07,538 INFO [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - java.net.UnknownHostException: MyServer.com; user=me@mydomain.com
    2007-07-31 06:15:03,293 INFO [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - dsync: remote server version: 4.5.6_GA_1044.RHEL4 20070706161941 20070706-1621
    2007-07-31 06:15:03,293 WARN [Timer-Offline-Main] [mid=1;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerVersion
    2007-07-31 06:15:03,932 WARN [Timer-Offline-Main] [mid=1;] offline - failed to sync account 2a4211b4-cf7b-474a-874c-89e4c404e802
    com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: modifying acct (zimbraId=2a4211b4-cf7b-474a-874c-89e4c404e802)
    at com.zimbra.common.service.ServiceException.FAILURE (ServiceException.java:175)
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.modifyDirector yEntry(DbOfflineDirectory.java:416)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning. modifyAttrs(OfflineProvisioning.java:225)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.syncAc count(DirectorySync.java:128)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.sync(D irectorySync.java:88)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning$ DirectorySyncTask.run(OfflineProvisioning.java:135 )
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.sql.SQLException: Java exception: ': java.lang.NullPointerException'.
    at org.apache.derby.impl.jdbc.SQLExceptionFactory.get SQLException(SQLExceptionFactory.java:45)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLExcepti on(Util.java:89)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.newEmbedSQLExcepti on(Util.java:100)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.javaException(Util .java:219)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.TransactionResourceImpl .wrapInSQLException(TransactionResourceImpl.java:3 86)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.TransactionResourceImpl .handleException(TransactionResourceImpl.java:345)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedConnection.handleE xception(EmbedConnection.java:1378)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.ConnectionChild.handleE xception(ConnectionChild.java:81)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedStatement.executeS tatement(EmbedStatement.java:1272)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedPreparedStatement. executeStatement(EmbedPreparedStatement.java:1635)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedPreparedStatement. executeUpdate(EmbedPreparedStatement.java:299)
    at org.apache.commons.dbcp.DelegatingPreparedStatemen t.executeUpdate(DelegatingPreparedStatement.java:2 33)
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.deleteAttribut e(DbOfflineDirectory.java:181)
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.modifyDirector yEntry(DbOfflineDirectory.java:492)
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.modifyDirector yEntry(DbOfflineDirectory.java:409)

  8. #8
    Runner is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    New Hampshire USA
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default Logs

    Mailbox.log

    2007-07-31 08:50:31,852 WARN [Timer-Offline-Main] [] offline - cannot sync: error fetching mailbox/account for acct id a3eeb573-dfa3-4995-8425-2cf4931032fd
    com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: fetching folder data for mailbox 1
    at com.zimbra.common.service.ServiceException.FAILURE (ServiceException.java:175)
    at com.zimbra.cs.db.DbMailItem.getFoldersAndTags(DbMa ilItem.java:1656)
    at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.loadFoldersAndTags(M ailbox.java:1251)
    at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.beginTransaction(Mai lbox.java:987)
    at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.beginTransaction(Mai lbox.java:940)
    at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.getConfig(Mailbox.ja va:1011)
    at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.<init>(Mailbox.java: 416)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.<init>(Offlin eMailbox.java:101)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailboxManager.instan tiateMailbox(OfflineMailboxManager.java:71)
    at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxManager.getMailboxByI d(MailboxManager.java:386)
    at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxManager.getMailboxByA ccountId(MailboxManager.java:273)
    at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxManager.getMailboxByA ccountId(MailboxManager.java:226)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailboxManager$SyncTa sk.run(OfflineMailboxManager.java:86)
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.sql.SQLException: Table/View 'MBOXGROUP1.REVISION' does not exist.
    at org.apache.derby.impl.jdbc.SQLExceptionFactory.get SQLException(SQLExceptionFactory.java:45)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.Util.generateCsSQLExcep tion(Util.java:203)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.TransactionResourceImpl .wrapInSQLException(TransactionResourceImpl.java:3 80)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.TransactionResourceImpl .handleException(TransactionResourceImpl.java:345)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedConnection.handleE xception(EmbedConnection.java:1378)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.ConnectionChild.handleE xception(ConnectionChild.java:81)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedPreparedStatement. <init>(EmbedPreparedStatement.java:144)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedPreparedStatement2 0.<init>(EmbedPreparedStatement20.java:83)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedPreparedStatement3 0.<init>(EmbedPreparedStatement30.java:63)
    at org.apache.derby.jdbc.Driver30.newEmbedPreparedSta tement(Driver30.java:93)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedConnection.prepare Statement(EmbedConnection.java:742)
    at org.apache.derby.impl.jdbc.EmbedConnection.prepare Statement(EmbedConnection.java:586)
    at org.apache.commons.dbcp.DelegatingConnection.prepa reStatement(DelegatingConnection.java:216)
    at org.apache.commons.dbcp.PoolingDataSource$PoolGuar dConnectionWrapper.prepareStatement(PoolingDataSou rce.java:323)
    at com.zimbra.cs.db.DbPool$Connection.prepareStatemen t(DbPool.java:113)
    at com.zimbra.cs.db.DbMailItem.getFoldersAndTags(DbMa ilItem.java:1640)
    ... 13 more

    Jetty access

    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:45:59 -0400] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:45:59 -0400] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 4915 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:45:54 -0400] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6680 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 4907 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /zimbra/ HTTP/1.1" 302 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /service/soap/ HTTP/1.1" 200 444 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /service/soap HTTP/1.1" 200 812 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 500 2615 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:04 -0400] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 43639 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:16 -0400] "POST /service/soap/GetInfoRequest HTTP/1.1" 200 9157 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:17 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_search/search.css?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:17 -0400] "POST /service/soap/GetContactsRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail#" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_date/date.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_email/email.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_phone/phone.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail#" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_url/url.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:20 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_search/search.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:21 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_search/google-search.js?v=070621192601 HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:21 -0400] "GET /service/zimlet/com_zimbra_search/google.gif HTTP/1.1" 304 0 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:49 -0400] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:46:54 -0400] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:47:16 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:48:17 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:49:17 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:50:17 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:51:17 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"
    127.0.0.1 - - [31/Jul/2007:08:52:17 -0400] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 500 5155 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)"

  9. #9
    adobrin is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default

    From the other thread, that isnt titled with anything that would make you think it has to do with this bug:

    A bug has been filed for this blocking issue:

    Bug 18987 - zdesktop 0.51 blocking issue : Bug 18987 - zdesktop 0.51 blocking issue

    We already know what the cause is. It's trivial to resolve, but we are looking for a way to provide a patch without requiring reinstalling/resync is possible. Thanks!

  10. #10
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by adobrin View Post
    From the other thread, that isnt titled with anything that would make you think it has to do with this bug:

    A bug has been filed for this blocking issue:

    Bug 18987 - zdesktop 0.51 blocking issue : Bug 18987 - zdesktop 0.51 blocking issue

    We already know what the cause is. It's trivial to resolve, but we are looking for a way to provide a patch without requiring reinstalling/resync is possible. Thanks!
    Looks like we'll need to do a new release as there is no way to re-release without a reinstall/resync. We should get a fix out soon.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Custom login screen for Zimbra
    By fredano in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-23-2011, 05:13 AM
  2. login screen problem
    By randyg in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2007, 09:38 PM
  3. Customizing Login Screen
    By amitbapat in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 09-12-2006, 09:01 PM
  4. Blank Screen
    By jwilson in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 04-13-2006, 04:57 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •