Results 1 to 5 of 5

Thread: Don't see my forum post from yesterday, need help quick!

  1. #1
    jilld is offline New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Don't see my forum post from yesterday, need help quick!

    I posted a thread about not being able to send email in 2.0 and saw it posted yesterday, but can't find it today. The only response I got was an advertisement for ugg shoes (!?).

    Are there other ways to get more immediate help with Zimbra Desktop? I am a single-person consulting firm fighting off the temptation to buy Outlook.

    Thanks for any help or response.

    Jill

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,502
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by jilld View Post
    I posted a thread about not being able to send email in 2.0 and saw it posted yesterday, but can't find it today. The only response I got was an advertisement for ugg shoes (!?).

    Are there other ways to get more immediate help with Zimbra Desktop? I am a single-person consulting firm fighting off the temptation to buy Outlook.

    Thanks for any help or response.

    Jill
    Go to your forum profile and you'll see how many posts you've made and where to find them, I'll also move this to the correct forum as it's not about Zimbra Collaboration Suite/Installation problems.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    jilld is offline New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default thanks for the reply

    Thanks for the reply. I know this was not about installation problems, but that's what my initial post was about and where it was posted, so I figured it would make more sense there. I am fine with it in this category though.

    I clicked on the link and see the post there, but how do others see my post?

    Also, do you have any information on how to get more immediate, personal support?

    Thanks,
    Jill

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,502
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by jilld View Post
    Thanks for the reply. I know this was not about installation problems, but that's what my initial post was about and where it was posted,
    That post was also in the wrong forum, it was a question about Zimbra Desktop not Zimbra Collaboration Suite and it was also moved to the correct forum Your initial post was not about a problem installing ZD it was about a problem using it - it was installed correctly and therefore it's in the ZD/General forum.

    Quote Originally Posted by jilld View Post
    I clicked on the link and see the post there, but how do others see my post?
    In your forum profile there is an option to 'Find all posts', just click on that link to see them.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    jilld is offline New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Thanks again

    I am understanding from you that you don't have any information about how to get a more immediate, personal answer to my problem. Do you know anyone that does?

    It would be nice if when my messages are moved to get an alert that they are moved and to hear why so that I can learn to be a better poster.

    Thank you,
    Jill

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A disappearing forum post
    By EdMartin in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 10-13-2010, 06:50 AM
  2. Hello Forum! Bonjour Forum ! Olá Fórum!
    By Patrick McLoughlin in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2008, 01:31 PM
  3. [SOLVED] Your forum ate my post !!!
    By MrDigi in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2007, 10:26 AM
  4. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 09:01 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-08-2006, 07:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •