Results 1 to 3 of 3

Thread: zimbra forum doesn't like Safari 4

  1. #1
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default zimbra forum doesn't like Safari 4

    Anyone else seeing this?

    None of the popup menus in the forum work with Safari 4. E.g. the thread tools and search menu, or the menu you get when you click on someone's name. The menu pops up, but selecting an item results in no action.

  2. #2
    ashy is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    The same thing for me

  3. #3
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Looks like it's fixed now. If something wasn't done in the forum software, then it maybe the update to Safari 4.0.2 did fixed it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 02:20 AM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •