Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Bugzilla unresponsive April 1, 2009

  1. #1
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Bugzilla unresponsive April 1, 2009

    As of about 12:50 PM PDT, only the initial bugzilla page seems to be coming up for me. Searches don't work, nor can I add information to existing bugs. Anyone else seeing this?

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I saw the error once / got an alert - but it's returning searches for me now.

  3. #3
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Yup, working for me now, too. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] 5.0.11 -> 5.0.12 Upgrade failed (SSLeay.so)
    By bards1888 in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-26-2010, 07:56 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-27-2009, 04:17 PM
  3. [SOLVED] 5.0.11 to 5.0.12 Upgrade Fails (Stop failed)
    By Mccreations in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 03-31-2009, 07:05 AM
  4. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 02:08 AM
  5. Installing Zimbra on Ubuntu 8.04 (Hardy)
    By tikitom in forum Installation
    Replies: 33
    Last Post: 03-03-2009, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •