Results 1 to 7 of 7

Thread: Unable to access wiki

  1. #1
    fernandoflorez is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    252
    Rep Power
    8

    Default Unable to access wiki

    Hello!

    I changed usernames because i want to start documenting the ins and outs of the zimbra soap api (i was __proto__).

    I was trying to edit my wiki page but since i logged in i only see a white screen.

    Any idea of what did i break?

    Cheers!

  2. #2
    fernandoflorez is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    252
    Rep Power
    8

    Default

    Very strange! it actually works fine on Safari but doesn't under firefox

  3. #3
    lfasci is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pisa
    Posts
    134
    Rep Power
    8

    Default

    I'm experiencing the same problem, it works on google chrome but non in firefox 3.0.6

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Clear your cookies and revisit - there's a bug - till it's fixed the remember me box is disabled except for the end of new user creation.

    May I ask why you created a new forum user __proto__ ? (Realize that the wiki and forums logins are not linked - we can reset them individually if you forgot a password.)

  5. #5
    fernandoflorez is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    252
    Rep Power
    8

    Default

    If i clear cookies how can i post in there?

    I changed usernames because "__proto__" was a friend's username which i borrow. I now want to use my own while in the process of documenting all the things i've learned.

    Please feel free to merge the usernames or even better to remove "__proto__" from the forums.

    Thanks!

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by fernandoflorez View Post
    If i clear cookies how can i post in there?
    You'll get a new one next time you login.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    fernandoflorez is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    252
    Rep Power
    8

    Default

    heh already did but once again i get a white screen.

    I'll try again tomorrow.

    Cheers!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. Unable to access services
    By RogueSpear00 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 10-27-2008, 12:41 PM
  3. Unable to access Administration interface
    By rabbie in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-28-2008, 05:08 AM
  4. [SOLVED] Edit Button in Documents Gray After Upgrade
    By weathertation in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2008, 12:47 PM
  5. Problems with Wiki / Documents on OSX/PPC
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2006, 09:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •