Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Zimlet com_zimbra_email

  1. #1
    mbryan is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Zimlet com_zimbra_email

    Hi,

    Every time I restart my XP machine and try and launch Zimbra Desktop it crashes right away and goes back to the accounts screen, the error i get is:

    "An error orrcurred while initializing the zimlet "com_zimbra_email". please notity administrator."

    It also has buttons to show more details or to send error report, but to do this is basically impossible, as it pops up for 1/2 second and takes me back to the accounts screen.

    A temp fix for this i can delete and re-create the account but i find this very annoying as it has to download all my emails and data again.

    But this will happen again straight after i reboot the machine again.

    Any help would be muchly appreciated.

    Cheers.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    ptakers is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Default

    some of my users get this exact same issue.

    Dell Latitude Core i5 running Win 7 Pro 64-bit

  3. #3
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Exclamation

    I get it with any zimlet that's running....on all my PCs....but I'm the Network Administrator.
    I'm able to continue using the program normally.

    Windows 7 64bit i5 16GB mem.
    Windows 7 64bit i7 16GB mem.
    Windows 7 32bit Core 2 Duo 4GB mem.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,505
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by NoDoze View Post
    I get it with any zimlet that's running....on all my PCs....but I'm the Network Administrator.
    So which version of Zimbra Desktop is this? If it's not the most recent 7.1 beta then perhaps you could try that?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    ptakers is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Default

    7.0.1 build 10791

  6. #6
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    zdesktop_7_0_1_b10791_win32.msi

  7. #7
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Exclamation

    *bump*

    I'm still getting the error every time I open ZDesktop

    ...any word on this...???

    Thanks.

  8. #8
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,505
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by NoDoze View Post
    I'm still getting the error every time I open ZDesktop
    Did you actually try the 7.1 beta as I suggested in my earlier post?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    ptakers is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Default

    Downloaded and installed the beta on my users machines - exact same error.

    (7.1.1 beta 10867)

  10. #10
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Exclamation

    Yup!

    zdesktop_7_1_1_beta_b10867_win32.msi

    ...same error....

    btw...is there a 64bit version?

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Outlook 2007 Beta error
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 07-17-2008, 07:38 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-24-2008, 02:29 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •