Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Issues with Zimbra Desktop on Ubuntu 10.4

  1. #11
    victoras is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bucharest, Romania
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    I have the same problem. Does anybody has a solution for it?
    Thank you.

  2. #12
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by victoras View Post
    I have the same problem. Does anybody has a solution for it?
    Did you look at the bug report mentioned in the post above yours? Go to that and read what it has to say about the problem, you should also vote on it and/or add yourself to the cc list if you want to see it resolved.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    victoras is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bucharest, Romania
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    I voted for the bug. If anybody has a solution or a similar problem, please feel free to write it here.

  4. #14
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default

    ZD 7 Beta 1 is released. Try it from
    Zimbra - Products: Zimbra Desktop Beta Downloads

  5. #15
    rstoya05 is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Saturdays, was anything done that might help address this issue?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Help, I think I am running Zimbra as root!
    By primaxx in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 10-06-2010, 11:04 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •