Results 1 to 4 of 4

Thread: failure to connect error with an unusual error

  1. #1
    bbarrons is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default failure to connect error with an unusual error

    I got this error last night when I update my server to 5.0.24 and then updated desktop to latest version ( not beta). Since this is box only has 1 user and is used to test on it is not a big deal but I do not want to run into this error when in production. Since there is only 1 user and it is the admin I am not sure what to make of it. Any ideas?
    thanks
    Bill

    Failure communicating with remote server. Please try again later. (debug info)

    Debug message: permission denied: Only admins may listen to other account IDs

    Exception:

    com.zimbra.common.soap.SoapFaultException: permission denied: Only admins may listen to other account IDs
    ExceptionId:btpool0-9:1284516001503:98e1b3f7a60f2c34
    Code:service.PERM_DENIED
    at com.zimbra.common.soap.Soap12Protocol.soapFault(So ap12Protocol.java:88)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.extractBodyEl ement(SoapTransport.java:266)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.parseSoapResp onse(SoapTransport.java:227)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:295)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:230)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTr ansport.java:318)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invokeWithout Session(SoapTransport.java:305)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:776)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:740)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:736)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:732)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.createWaitset( OfflinePoller.java:93)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.runPoll(Offlin ePoller.java:73)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.run(OfflinePol ler.java:66)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by bbarrons View Post
    I got this error last night when I update my server to 5.0.24 and then updated desktop to latest version ( not beta).
    You should try the new ZD 2 beta, you'll find it a better experience than the current ZD 1.x branch. Also see this: site:zimbra.com "Only admins may listen to other account IDs" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    bbarrons is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    HI Bill, thanks for the links. When searching I never seem to get the same hits as you post. I try putting the phrase in quotes and get nothing but you clearly have several hits on the same subject. But the funny thing is, there are quite a few posts about this and other errors but they are all single posts with no replies. I have noticed this before when posting about the desktop. The response to desktop problems is very minimal compared to the response I see when posting about zimbra.
    I downloaded the beta and will see if that corrects the problem. Otherwise I see no answers to the problem.
    I already ran fixperms twice to make sure I didnt mess up the folders and from what I can see all the perms are correct in /opt/zimbra so still not sure what the issue really is.
    Bill

  4. #4
    bbarrons is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    I installed beta 2 and it solved the problem and everything looks great. Then I added another zimbra account from my other server and it has a different disconnect error. It keeps disconnecting. I was trying to send an email and autocomplete would not work for addresses. Gal would not list. It took sometime but email finally sent.
    That account worked fine in the older version of zimbra desktop..... just want a little consistency......

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 09-26-2011, 11:50 PM
  2. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  3. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  4. Yet another get.DirectContext issue
    By dccpark in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2006, 01:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •