Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation Issue

  1. #1
    abaeriswyl is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Installation Issue

    I tried to install Zimbra Desktop several times, either in US-english or in German. It never worked out. After this I tried to installe the jre even I knew that it is included in the windows package.

    I'm running windows xp SP3
    You will find the errors messages in the pdf attached

    I always get ther error message "Can't access Zimbra desktop server"

    Can somebody tell me, what I'm doing wrong?
    kr
    Andr
    Attached Files Attached Files
    Last edited by abaeriswyl; 06-15-2009 at 10:16 AM.

  2. #2
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    7

    Default

    are you running any proxy server on your pc?

    Quote Originally Posted by abaeriswyl View Post
    I tried to install Zimbra Desktop several times, either in US-english or in German. It never worked out. After this I tried to installe the jre even I knew that it is included in the windows package.

    I'm running windows xp SP3
    You will find the errors messages in the pdf attached

    I always get ther error message "Can't access Zimbra desktop server"

    Can somebody tell me, what I'm doing wrong?
    kr
    Andr

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation Issue
    By Amin Kardan in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-2009, 09:54 AM
  2. SLES10 installation issue (split DNS config)
    By swacongne in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2007, 12:54 AM
  3. Issue with Installation of 4.5 RC2
    By rsander5 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2007, 06:49 AM
  4. Debian Installation Issue
    By Neil P in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2006, 02:51 PM
  5. Installation Automation Issue Using Input File
    By jgao in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2006, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •