Results 1 to 3 of 3

Thread: Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop served

  1. #1
    jwoddis is offline Starter Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop served

    My desktop client started hanging on the sync today, so I reinitialized it. that took forever, so I rebooted the machine and then reinstalled Zimbra

    I now get this message:

    Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra - Forums.

    not sure what log files or which part I should be showing.
    using Vista Home Premium

    the zdesktop.out log shows:
    0 INFO [main] log - Logging to org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via org.mortbay.log.Slf4jLog
    437 INFO [main] log - jetty-6.1.5
    593 INFO [main] log - No Transaction manager found - if your webapp requires one, please configure one.
    Zimbra server process is running as uid=-1 euid=-1 gid=-1 egid=-1
    1170 INFO [main] security - keystore not present

    the zdesktop.log file has a lot of stuff but doesn't appear to have any errors

    the logs are all dates shortly after I reinstalled - if I try to open Zimbra again, no messages are written to the logs despite the error message shown on the screen
    Last edited by jwoddis; 05-23-2009 at 04:27 PM.

  2. #2
    jwoddis is offline Starter Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default I went into Services and tried to start the server

    error message "Windows could not star tthe Yahoo! Zimbra Desktop SErvice service on local compiter

    Error 1: Incorrect function

  3. #3
    jmhe is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    please check any errors in your Event Viewer

    Quote Originally Posted by jwoddis View Post
    error message "Windows could not star tthe Yahoo! Zimbra Desktop SErvice service on local compiter

    Error 1: Incorrect function

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  4. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •