Results 1 to 2 of 2

Thread: ZD offline and no longer syncing after folder move

  1. #1
    davidrich is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default ZD offline and no longer syncing after folder move

    From ZD, I moved 2 large (~1.5GB) folders from the server to Local Folders. After that move, ZD now sits in "offline" mode and does not automatically sync with the server. I can force a sync by clicking on Send/Receive and it seems to work just fine. It appears that the size of the folders I moved created a problem. I'm wondering if there is a resolution here?

    I've attached a debug log showing the sync failure. Note the large number of ids in the delete request.

    Server: 5.0.11_GA_2695.UBUNTU8 20081117052520 20081117-0527 FOSS
    Client: version=1.0;build=1513;release=RC1;os=Windows 2003 x86 5.2;server=5.0.11
    Attached Files Attached Files
    Last edited by davidrich; 03-05-2009 at 03:14 PM.

  2. #2
    davidrich is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    I left the ZD client closed but still running in the system tray. After several hours, it now appears that the move operation is complete and ZD is once again online and syncing with the server without a problem. I can post a follow up log if anyone is interested. Seems like I just should have waited before posting in the first place.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •