Results 1 to 4 of 4

Thread: Little Perhaps a clerical error :)

  1. #1
    nxllpo is offline Project Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default Little Perhaps a clerical error :)

    In the inbox screen ther is no optin to sort mail FROM. I mean there is but it is not working as RECEVIE and SUBJECT sort function

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    It's currently only possible in message view, there's an RFE open - register in bugzilla then click 'vote for this bug': Bug 7972 - Mail sort using FROM column for conversation view

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by nxllpo View Post
    In the inbox screen ther is no optin to sort mail FROM. I mean there is but it is not working as RECEVIE and SUBJECT sort function
    You'd be far better using the search function (you can save searches) to locate mail.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Then please vote for the RFE two posts above

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •